"Every secret of a writer's soul, every experience of his life, every quality of his mind, is written large in his works"

Sunday, October 18, 2015

COME back & crap.

Touch up sana, touch up sini dulu ...
Dah lama tak tulis tulis bebel bebel kat blogger ni.
 Sampaikan ahli keluarga pun dah bertambah tanpa disedari.


masa pun berlalu dengan cepat yer. Masha Allah :'(
welcome SISTA-in law. then who next?
Photobucket

Bismillah ..
Hai blogger blogger sekalian.

Bape lama aku tggal blog ni -_-
nak cerita ape pun tataw dah. Pleasee sape sape bagi topikkk. *stress sampai ketuk2 meja (^^')

Ok kali ni just nak share some quotes from Issam Bayan :)


but who is HE?

Photobucket

aku pun tataw sape dia ni, aku buka fb dia tgk he is a musician. SO? korang pandai-pandai laa cari dia kat fb atau twitter atau instagram kalau nak tgk quotes yang lain.

Lately ni, benda benda quote ni laa yang support dan bantu aku untuk teruskn berusaha.
serius tade idea nak tulis ape dah tapi tetap nak conteng conteng juga kat blog ni.

" Everytime you see the past, sometime you will smile and sometime you will cry.
If the past will be the future, you would be happy and sad. " -lk:2015-


Allahu.
THE END. thanks.

No comments: