"Every secret of a writer's soul, every experience of his life, every quality of his mind, is written large in his works"

Tuesday, April 21, 2015

MASA itu Kilat.

Hai.
Hai semua.
Hai bloggersss.

Lama tak update. berzaman. berabad. bertahun mungkin -_-
ok tipu. berbulan je.


Latest.
Sibuk dan suka jadi menyibuk.

Sebab dah nak final. Mula laa segala penyakit nak datang tanpa dijemput.
Assignment bertimbun buat cool dulu, pastu buat perangai jd burung hantu pula.

11.04.15
Ada orang dah tukar status, SINGLE --> si TUNANG orang.
Teka je laa sape, malaihh nak cakap.
Tunggu je next step, kad kawin dihantar atas nama sape. DONE :)




sambil menyelam telan air DAYANG BUNTING :p
*cukup laa gambar banyak tu. lalalalala~

Tinggal setahun je lagi untuk bersama-sama kawan disini. 
tetibe rasa nak menghargai segalanya bermula hari ini.

Conversation di twitter,

Kenangan paling indah bersama kawan, Bila nampak atas lori ada angsa dan orang sebelah pun percaya sbb rabun. Kbye. 😄


Kenangan indah bersama kawan, Bila dua2 start berangan konon ada cerita tengah shooting pastu suruh aku kejar potong kete tu. 😂


Kenangan paling indah bersama kawan,
Pusing 3kali di tempat yg sama dn baru trnampak menara kurnia, disitu baru perasan ada maxis center. 😄


Kenangan paling indah bersama kawan, Bila nampak atas lori ada angsa dan orang sebelah pun percaya sbb rabun. Kbye. 😄


Last. 
Kenangan plg indah bersama kawan, Bila cerita kat kwn bawak balik baju satu almari tapi tggalkn sehelai baju je kat rumah. Kbye. 😄


Pastu lagi terasa masa berlalu dengan cepat apabila dah kene daftar untuk praktikum.
"ehh..dah nak abis belajaq, tak sabar nak praktikum.." daaaa.. 
tak sabar kerja? nanti mesti rindu zaman belajar. sangattt cliche ayat begini. 


"Tidak semestinya apa yang kita miliki itu milik kita selamanya.
Nilai kasih seorang sahabat adalah tinggi darjatnya.  Hargailah persahabatan yang ada. 
Menjadi hati seorang umpama menjaga kaca yang berkilau.  Jika silap pegang jatuh berderai."

- HAMI ASRAFF-

1 comment:

Ika said...

Bestnye dah tunang. :D