"Every secret of a writer's soul, every experience of his life, every quality of his mind, is written large in his works"

Wishlist ●

Life's Wishlist

 a daugther of mama ayah
a good slave to Allah
accountant to be
married :) 
 Dubai


Firstly, of course nak jadi hamba yang terbaik kepada Allah, anak yang solehah kepada kedua ibu bapa. Even tak cukup sempurna tapi cube untuk tidak mengecewakan mereka. Insha Allah. Secondly, dah tentu nak pegang scroll, Bachelor of Accounting with Honor + certificate from CIMA + members of Chartered Accountant in Malaysia. pehhh.. angan-angan sungguh aku ni. Yang OXFORD tu sebenayer impian kedua after i can go to DUBAI first. Then, baru nak ke oxford, paris, bora-bora dan berangan lagi.








No comments: