"Every secret of a writer's soul, every experience of his life, every quality of his mind, is written large in his works"

Saturday, October 5, 2013

Hello AS Tower !



Bismillah.
Welcome October.goodbye september !

Ehem.ehem.
yeayyy! hai bandar Alor Setaq.ehh dah kenapa?
hari ni mood nak jalan2, motippp?
nmpak laa kuat jalan kan, bosan2 keluar pi jalan2 cari makan.
ini semua idea **** yang sukaa sangat cari tempat makan yang ala2 nampak grand laa kononnya. ntah ape2 je.

Okayyy, kita dah sampai Hello AS.

Hello Tower! weee~~



motippp pi menara ni? okayy, ini kerja saya sebb teringin sangat nak pi sini kan. mereka yang ikut terpaksa mengikut kemahuan saya. hehe. maaf kawan2 semua. hummm. sebb teringin? dulu last naik time kecik2 tataw bile, ehh betul ke? pergi rombongan sekolah boleh laa. kalau pi dengan family memang tak pernah la kann. Kali ni pula pi dengan kawan2. ehh menarik ke kat sini? for information, tade ape2 pun kat sini. saja nak abiskan duit beli tiket bagai. heee~ Perkara paling suke naik lif tengok pemandangan dari atas. wow~ so great and wonderful scenery at Alor Setar. dah boleh lawan Penang ni, tengok pemandangan kat Bukit Bendera nampak laa segala kabus bagai kan sbb memang atas bukit. Ini naik menara yang kat tengah2 bandar tu, sebb tu nampak bandar je tade bukit bukau kabus angin bagai. 

next camera time (: *nampaklaa gilew camera kannn.


bandar AS :) *bangunan kuning tu khas untuk mama. Bangunan JKR.

Let's pray for maghrib and dinner.
At Masjid Zahir.

hai Masjid Zahir ^_^ 

Nakk promote sikit ni. Restoran ni sebelah Maasjid Zahir je. Okayy, makanan dia sangatt menarik. Makan sampai licin pinggan kot. Tataw laa sebab lapar atau sedap kann. Alar2 tradisional sikit restoran ni. ohh lupa, thanks to Restoran D'Dapur Ibuku. Perkhidmatan yang sangat memuaskan.

Last but not least.
Thanks to my dear friends, FIZA AZMI and MIMIE (:
I will remember this moment till Jannah.

Before that, i'm want to say sorry sebb entry kali ni ta seberapa menarik berbanding sebelum ni. ehh yeke? ke sebelum2 ni pun ta menarik juga? ok fine~ heee.

Just want to say, friend is a part of our family. So please keep our friendship till Jannah. Sometime we need them but sometime we did not need them. But please don't sad if something happen in our friendship because everything happen with reason. If can i want to take care of our friendship without any problem till Jannah because i take care of you (: #AA.

#Please take care of yourself and make them proud of you, Along. 

3 comments:

mimie olive said...

sampai hati pegi x ajak.
sobs sobs.
happy valentine day .eh . happy everyday. haha

mimie olive said...

sampai hati pegi x ajak.
sobs sobs.
happy valentine day .eh . happy everyday. haha

liyakama. said...

Ehh awak ni sape yer?? Kenapa nak kene ajak pula. Haha:) valentine day punn boleh.