"Every secret of a writer's soul, every experience of his life, every quality of his mind, is written large in his works"

Friday, August 2, 2013

IFTAR with them, sista.

PRANKSTER.
*gah name tu bile tetibe ade yang menyebut.
waa~ dah lama tak berkumpul semua mcm ni. huhu.



ini semua time zaman kanak-kanak. zaman tak matang lagi, zaman penubuhan kelab. hee~

but NOW,


woo~ sekarang dah besaq dahh. haha.
tantik tantik semua yer, tomei tomei juga.
huhu.

Bismillah ..
Salam 25 Ramadan.
Salam IFTAR bersama ni Kenny Rogers Aeon Seri Manjung. ehh.haha.


Alhamdulillah tahun ni dapat berIFTAR bersama-sama dengan PRANKSTER's coswan.
Tahun ni kali pertama buat iftar sama2, sebelum ni just hangout je. 
Thanks semua yang sudi hadir, terharu gilew bile semua ade. Just sorang je ta dapat join.

Bukan kemain lagi sekarang kalau jumpa mesti arr ade cerita juga tapi kali ni cerita ta payah ditanya dan mengaku sendiri. haha. "Aku dah ade boifren baru.." haha. ini sangat kelakor tapi biasalah dah matang kan. rilex sudah. Masing-masing dah hampir nak berjaya. Sumpah bangga gilew dapat berkawan dengan korang semua. hooo~ i hope this friendship until Jannah. Amin.

HAPPILY with them, sampaikan pakar dentist kita sorang ni kira tax tapi tak kira services charge. kan dah short. ish ish ish. kan ramai bakal akauntan kat situ, bg je diorg kira. heee~

Nurhaziqah. Khairun Afiqah. Raja Amalina. Fatin Syahira. Nur Anisah. Allya Syahirah. Fatin Farhanah. Aqilah Najwa. Nurul Syazliana.

bersama Kak Yong kita, Nurhaziqah Anuar. Sian kak yong kene koje :p



kamera LOMO. smile :))
 " FRIENDS are the family we choose for ourselves. "
sekian. Insyaallah, next time mcm ni lagi ^__^
LOVE THEM. thanks Gods.
and happy ending !

p/s: ehh awak tu, thanks gambaq semua. pinjam certain gambaq awak juga. thanks.

2 comments:

Allya Syahirah Riff said...

till we meet again! thanks for that day :*

liyakama. said...

happy ending together. Insyaallah, next time meet again. hee~