"Every secret of a writer's soul, every experience of his life, every quality of his mind, is written large in his works"

Wednesday, August 7, 2013

Salam EID. Allahuakbar.

kebaaaboom baaboom *bunyi mercun pop pop. ok tipu. dan over.
bak mai teropong nak intai anak bulan. hee~ 

sopan gilew pakaian. maaf ta formal. haha :))

Bismillah.
Alhamdulillah, selesai sudah kewajiban sebagai umat Islam dalam melakukan ibadah puasa selama 29 hari.
Insyaallah esok merupakan hari kemenangan dalam menyambut Ramadan.

Dengan ini saya mengisytiharkan esok raya. *yeayyy~ maaf bukan saya yang akan isytiharkan tetapi Pak Cik kat dalam dalam tv tu. pehh, hensem pak cik bersampin songkok bagai. kompem baju raya tahun ni kan. heee~

ehh. sudah bebel pula. sebenarye sebenarye ..
Saya ingin menyusun satu dua tiga empat lima enam tujuh lapan sembilan sepuluh. hahhhh sepuluh jari tangan untuk memohon seribu (ehh, perlu kira sampai seribu ke?) kemaafan kepada semua rakyat jelata hamba. ehh silap, kepada sesiapa sahaja yang kenal atau tak mengenali saya. *tak kenal? punyalah femes ni. hee~ perasan. Maaf jika ada silap dan salah, atau tersakiti hati sesiapa sape sahaja. halalkan segala makan minum atau terambil barang ta pulang2 ke. hee~ biasalah terlupa kan. pastu ade ehh. dah kot.. ok. humm .. last words.
*ehhh.jemput jemput datang umah. kalau ade org laa. haha.


First EID : Manjung. Second & Third EID : Muar, Johor. Fourth EID : Sg.Besar, Selangor. Insyallah.

SELAMAT HARI RAYA 
MAAF ZAHIR DAN BATIN.
Tangan bersalaman Hati bermaafan.



Thanks kepada semua yng wish raya kat fb twitter wassup wechat dan mesej tu. thanks a lot :))

yeay~ hehe.
Adiooss.

2 comments:

Invisible Me said...

Selamat hari raya :)

Invisible Me said...

SALAM AIDILFITRI :)
http://invisiblenote.blogspot.com/2013/08/salam-aidilfitri.html