"Every secret of a writer's soul, every experience of his life, every quality of his mind, is written large in his works"

Sunday, July 7, 2013

mr.Ramadhan coming again.

Bismillah.. 

Alhamdulillah, beberapa hari lagi Ramadhan datang.
Ramadhan kenapa lambat sangat datang? kalau awak tak datang Syawal mesti tak datang juga nanti. 
Okayy, sila jangan merepek lia ooii. humm.. mohon tahun ni dapat puasa penuh. Insyaallah, amin.

lalalalala. nmpk la kebosanan yang ketara telah melanda cuti ini. heee~

ehh.okay minggu ni pi jalan-jalan sat.
tak jauh punn nun selatan sana tu Johor.
ehh awak (Fiza Azmi), aku dah kat Muar tapi kau menghilang sampai ke Singapore yer. FINE~ haha.

singgah sat kat Shah Alam. pi shopping kain ela buat kain langsir alas meja sarung bantal cadar. haha. okayy, ini menipu je lebiyy. hee.. pi borong kain ela 30meter la. kann Syawal nak datang nanti. kenapa? kenapa? kenapa mesti kaler tu??? tetttt.. *warna tema adalah rahsia, tunggu Syawal baru habaq mai. haha. kepada yang dah tawu sila diam laa -___- malu saya. humm. "Abang che' habaq abis amik gambaq nak salin baju lain".. abang aku ni agak la, first day je kite pakai. hari len sarung baju len laa. hehe.

dah dah dah. jom pi tengok selatan laa. MUAR JOHOR.
kg atok nenek belah ayah. itu sahaja, sekian. haha.



Ini dah kenapa dinding kaler pink. ohh man, satgi tenggelam laa kami. makanya kene amik port lain la nak photoshot nnt. heee~ Alhamdulillah, atok dan nenek masih sihat dan dipanjangkan umur lagi. Thanks God. 

Okayy, sila ke Muar Johor sangat menarik, bandar yang maju membangun sampai jem. hahaha. *promote muar ni. mohon bangga orang2 Johor oooi. heee~

Pastu.
Tadi dapat jumpa orang paling busy mengalahkan menteri : cik Ruby Nady. haha. hummm.
len kali lama2 sikit kat Manjung ni. ley aku bawak pi Pangkor ke swimming kat pool marina ke. hihi. tawu!

Ini hadiah yang cik Nadiah  dapat dari aku : T-shirt Puma.
#sila abaikan harga dia sebb ini hadiah bidan terjun. haha. ssshhhh! 

tak sopan, bawak dia pi AEON semata-mata suruh pilih hadiah sendiri. hihi. bolehh la kann.

Ini pula hadiah dari cik Nadiah. Sangat banyak dan terima kasih awak.
Happy Belated Gift to me and you :)) haha. *turtle sangat teruja.


Kat sini je la tempat yang boleh aku bawak kau dalam masa 2jam. kalau ade masa seharian satu manjung lumut sitiawan aku bwk tawu. haha. len kali ajak ramai2 org Langkap turun manjung oooi. heee! raya ni.

Prepare your mind, body & soul. Ramadhan is coming soon.

Dear God,
i hope this Ramadhan i get do my best.
i will do a lot of worship.
May Allah ease and bless my Ramadhan.
miss mr.Ramadhan. hee~

SEKIAN.
thanks for reading, bubbling, comenting, and waiting.
haha. SALAM RAMADHAN AL MUBARAK.

No comments: