"Every secret of a writer's soul, every experience of his life, every quality of his mind, is written large in his works"

Sunday, May 12, 2013

Deritaku Kebahagianmu ;'(

Bismillahirrahmanirrahim.

Ya Allah,
Today i wake up,
I'm alive I'm healthy I'm happy,
Thank You Allah.

Alhamdulillah, dah masuk bulan Mei. Cepat laa abis bulan 5 and welcome bulan 6. heee.
Bila bulan Jun datang, final pun bermula dan cepatlah abis sem ni. Tak larat dah nak menanti dan melalui untuk sem ini. Pelbagai cabaran dan dugaan telah diuji olehnya. Subhanallah.

Ehhh. Sem ni sem paling teruk sekali. First, banyak ponteng kelas buat sekian lamanya menjadi pelajar cemerlang. Tak pernah lagi ponteng kelas tanpa sebb sejak sekolah rendah yer. *Harap maklum. hehe. Siap dapat Sijil Kedatangan Penuh lagi tu time darjah 5 dan 6. #contohilah saya. okayy bangga riak semua ade. sekian. Second, assignment tak hantar? ohh ini memang teruk. tak pernah lagi buat perkara mcm ni. Nakal kan saya? ehh.sudah over pula. Mungkin perkara ni biasa bagi pelajar lain kot. Tapi luar biasa bagi aku. Hummm..yang paling dasyat sekali tak tahu pun kene hantar assignment financial accounting hari ini. Tadi masuk kelas baru tawu. Dah la tak siap satu report pun. Ohh tidak, nakal yerr. #ehh. haha. Sejak bile jadi mcm ni? dah la markah mid sem pun teruk, *agakyer laa kot. heee~ humm, tak berkat buat mcm ni kann. Mungkin sem depan perlu insaf dan belajar rajin2 lagi. Semoga dijauhi segala masalah yang tidak berkaitan. Third, yang paling teruk apabila terformat laptop sendiri? WHATTTT?? ape dah jadi ni? ape masalah aku sebenaryer? laptop yang ade mcm2 assignment, notes, movie, lagu, video, gambar bagai dah hilang mcm tu saje dalam sekelip mata? #ehhh. ini memang dah kes yang teramat teruk ni. terpaksa laa bersengkang mata hingga ke subuh buat assignment yang tak siap tu.

KES kali ni memang nak menangis, nak bawak hati ni jauh dari sini. sob sob :'(
Pleasee abiskan sem ni cepat-cepat. noktah.


Ku dengar kau cinta sangat padanya
Ku dengar hatimu kini miliknya

Dia kan menjadi teman sehidup dan semati
Aku menjadi sahabatmu


Tinggalkanku, perlahan-lahan ku trima
Semakin ku sakit, semakin kau bahgia

Mengapakah aku jadi lemah
Sungguh ku tak sangka dia membawa jantungku bersamamu


Mengapakah aku jadi lemah
Sungguh ku tak sangka dia membawa jantungku bersamamu


#BAHAGIAMU DERITAKU HAFIZ.



MAMA.KAKAK juga.
HAPPY MOTHER'S DAY.
A BUNDLE OF LOVE FOR YOU. #ehh.sudahhh.haha.
the best ever mother in my heart. Thanks God give us a fabulous MAMA.

# pinjam video ni, sangat tertarik . hehe.
   Sila tengok sampai habis :))




A LOT OF THANKS.
SEKIAN. (^^)

No comments: