"Every secret of a writer's soul, every experience of his life, every quality of his mind, is written large in his works"

Monday, July 23, 2012

Pencarian Super Bloglist 2nd Half Year 2012.

Assalamulaikum dan Salam Ramadhan.
Alhamdulillah dah masuk 3 Ramadhan, ohh yeah lagi 26 hari lagi. hua3.

Update kali ni bukan pasal ape pun just tetibe aku tertarik dengan tajuk besaarrr segment nie 
"Pencarian Super Bloglist 2nd Half Year 2012" ehh,, ape kebendanya tu? Aku nak nampak benda nie kat blog orang lain. humm,,, saje nak cube masuk mane tawu ade naseb ke. Aku bukan pernah pun masuk ape2 segment di blog orang nie, aku tawu tulis tulis dan tulis je laa lawan lawan jarang sekali.

Ohh lupa nak memperkenalkan owner yang menganjurkan segment ini iaitu Blog Fadzmie. Sila laa rajinkan diri anda ke blog dia jika ingin menyertai juga. Moh laa kite ramai2 support bog dia. Yezzaa.... ^^,


Hah, itupun banner dia. Kalau nak join sekaki boleh je, lagi dialu-alukan. cehhh,, aku pula yang promote segment nie, aku pun peserta juga. haha, okee la aku tolong memeriahkan lagi supaya ramai yang menyertai segment ini dan biar dia pening nak bagi sape menang. hehehe *gelak kejam. huuu, gurau je.

Pemenang segment ini akan diadili dengan cara ini : 3 cabutan secara rawak akan dibuat dan hanya 3 blog sahaja yang bertuah akan menerima topup sebanyak rm50 setiap seorang. Mention lagi sekali rm50 seorang okeee, berbaloi gilew.. ehhh jup2, ni topup utk celcom ke maxis ke digi? aku pakai maxis yer,, nak bgtawu awal2 nie. haha, tak menang lagi dah kepoh pula aku nie. Okee, setakat nie saje aku dapat promote segment si Fadzmie nie. Semoga dia buat banyak2 segment lagi supaya aku boleh menang. chaiyoookk!! hehe ==,

Oooppss, lupa. DUE DATE : 1 OGOS 2012.

Serang blog diaaa : Blog Fadzmie

MAJULAH BLOG UNTUK NEGARA. heee~

2 comments:

ieldachoi said...

masuklar....mana tau rezeki dpt duit..ahaks..

Fadzmie Mohamad said...

Thanks sudi join bloglist saya. Sama-sama kita tunggu penutup segmen ni ya. ;)