"Every secret of a writer's soul, every experience of his life, every quality of his mind, is written large in his works"

Sunday, May 6, 2012

Semua tentang kita ♥

Okee,assalamualaikum. 
tataw nak cite ape, tapi tetibe teringat kawan2 kat matrik sane nun ---->
hummm,, nak flashback balik cite pasal matrik memang banyak tak dpt dilupakan sebb semuanya indah bagi aku walaupun ade yang menyedihkan, menyakitkan juga. 


Hah, aku nak tunjuk warkah-warkah yang aku dapat before berakhirya semua cerita di matrik.
First, ini dia dari Classmate sendiri A1T4a, LIM SZE HAN :))

Nyam nyam is too delicious. 
warkah yang membuatkan air mata ini mangalir.
Itu dia yang aku dapat, Nyam-nyam yang berharga rm**, walaupun tak seberapa dan hanya makanan ringan tapi aku appreciate gilew sebb dia sanggup buat nie dan bagi kat aku dan kawan2 yang lain utk kali terakhirnya kami bertemu. Serius aku kata, aku terharu dengan kata-kata dia sebb kenangan selama setahun bersama sekejap sangat bagi aku, tataw laa kawan2 yang lain mcm mane pula. Okee, kalau nak tawu aku simpan Nyam2 tu sejak aku dapat sampai abis exam iaitu pada 26.04.12, tapi mlangnya ia dimakan pada petang exam terakhir sebb aku lapar sangat laa time tu. Tataw nak mkn ape dengan perut yang lapar, hehehe~ maaf si pemberi nyam2. Pasal warkah pula, aku nak ucap berbanyak2 terima kasih kat si pemberi sebab jadi kawan aku selama ini dan kenal siapa aku, mcm mane aku nie. Memang aku akan ingat sampai bile2 kata2 azimat ni. ^__^

Second, ini pun dari classmate tercinta, IDZNI ZALIKA ZULKIFLI (maaf kalau eje nama ayah kau salah.)

Seterika adalah watak sampingan :) yang merah itu watak utama.
warkah yang kecil tapi mantap isinya.
Itu pula ----> dari orang utara. woo~ jauh tu kat Perlis sana nohh. Mai nak habaq mai pasal warkah nie. Yang kaler merah menyala mcm mak ngah tu just kotak je, nak bagi keras agaknya. Dalam tak dak ape2, yang ade sepucuk surat berlipat-lipat, mcm nak bg surat cinta jew.  Yang mahal kat kotak tu just signature orang utara tu je lah. hahhaa. huumm,, okee nak ucap thankz juga sebb last minit juga buat benda nie utk kami kan3? tawu dah budak2 A1T4a memang suke buat keje last minit tapi hasilnya GEMPAKKK!! Lagisatu, nak ucap TAHNIAH! sebab kau eje nama aku dengan betul sekali, jarang orang eje nama aku dengan betul dan tepat melainkan aku yang tolong cakapkan -_- Then, pasal ucapan dalam warkah tu aku lupa kau ckp ape, tapi nnt aku baca balik, hehe ^__^ nak baca kat sini pun bukan nmpak sangat kan.. Insyallah, nasihat kau akan aku ingat sampai bile2 juga. 

Buat kawan2 yang tak bagi ape tu kenapa? hahha,, tetibe nak marah pula. okee,, korang walaupun tak bagi ape2, aku tetap ingat ape yang korang pernah ckp kat aku. hummm,,,aku pun tak mampu nak bagi ape2 untuk korang. Tapi aku nak tunjuk nie kat korang semua --->

made by me :))
Hanya sorang je yang ade benda nie iaitu NUR ADILAH HARUN :)) sebb dia ade tapi korang semua tak ade ??? dan aku pun tak de. Sebabnyer dia mintak aku buatkan biodata aku, so nie kes terlebih rajin, aku buat laa mcm nie. hummmm,, biodatanya mane? ade belah belakang tapi tak mau tunjuk kat korang, nak tawu mintak Dila post gambar. Dah laa aku buat nie time study exam, mcm tak study je aku nie kan3. Bukan tak study tapi dah bosan nak study, otak dah jem time tu so aku start berkreatif laa..

Tapi,, ade sorang lagi yang dapat hasil kreativiti aku, siapa ??

Ini model jew. hak3.
Inilah orangnya, NURUL ADILLIA RODZI :)) Kenapa dia dapat?? sukahati laa aku nak bagi sape. hak3,,okee itu kad ucapan hari jadi dia pada 15.04.12 aritu..aku pun tataw nape rajin sangat aku buatkan utk dia, =='' ohhh, mungkin time nie otak aku dah stuck untuk terima ilmu kowt. hihi. Ini sebagai release tension laa kenakan prank kat si besday girl. Tengok! buruk je kan aku buat, hahaha. otak pun dah tak berfungsi nak buat mcm mane, tu yang buruk tu. kalau tak aku buat lawa tawu! *nak bangga pula, ceehhh...

Jutaan terima kasih kepada semua watak dalam nie, nama lain yang aku tak mention tu maaf laa sebb masa terlalu singkat untuk aku buat kenangan utk korang semua. Tapi watak sampingan aku mention name korang kat sini, Classmate A1T4a :) AHMAD NASRULLAH, SYED MUHAMMAD AFZAN, ANA FATIHA ROSMANSHAH, NOR MARIZWANI ALI, FATIN IZWANI ADB WAHID, SITI ZUBAIDAH AZMI.

Just remember When, Where, Why, How, What, Which it happened in our LIFE 

No comments: