"Every secret of a writer's soul, every experience of his life, every quality of his mind, is written large in his works"

Tuesday, May 29, 2012

Hari Hari saya UPDATED :)) 29.05.2012

Hari ni nak ulas sedikit pasal hasil usaha aku selama setahun di matrik :)

Hari ni juga result keluar, sebenaryer result dah tawu malam semalam lagi. huummm,,tapi saje nak kata esok tarikh umum keluar result 29.05.2012. Nak tawu result aku kew?? humm,, tak laa hebatt sangat tawu. 
okee, aku nak check. Jadi buka laman ini http://apps.moe.gov.my/matrikulasi/keputusan_exam/.

Ini yang keluar.


Ehem3, jangan tengok lama2 sebb tak jelas sangat pun. haha. tak hebatt kan? Aperpun aku bersyukur sangat2 sebb kali ni dapat membanggakan kedua ibu bapa aku. Result ini utk semua orang yang telah doakan kejayaan aku selama ini. Selain itu, aku nak ucapkan JUTAAN terima kasih kepada keluarga, kawan-kawan, dan lecturer yang telah membantu aku selama ini. Thankz so muchhhh korng! I LAP U lahhh. hahaha..

Tutup cerita pasal result, gementar gerun takut semua yang terpendam sudah terluah.. aaaahhhhh, puas! haha :)

Nak cerita pasal present from Indonesia pula. ni yang nak heboh kat semua org nie yang mama dan ayah saya baru balik BERHONEYMOON dari Indon buk pak! Jadi mereka membawa balik byk present tawu! Syok gileww tak terkata sebb saya dapat :))
TAS TANGAN 
BAJU 4 HELAI
SEPATU. 
tak mau tunjuk present2 itu sebb nanti anda jeles. hahhaa. (^_^) ohhh,, survinour utk korang tak de laa. maaf yerk sebb mama dah ayah yang pegi bukan aku, kalau aku pegi sah2 sorang satu dapat punyer laa. haha ^^

Pastu nak bgtawu cakap yang aku dan family ke PIZZAHUT lagi. sebb ye? besday sape pula ehh? Entah laa sebb bulan LIMA ni tak dak besday sape2, nak kata meraikan kejayaan aku tapi aku tak mintak pula. hummm... sebab ape yerr?? OHHH.. sebb CUCU kepada AYAH iaitu anak buah aku teringin sanggatt nak makan  pizza, asyik disebut2 dipanggil2 diseru2 je nama SI PIZZA itu! hahaha. :))) nahhhh dapat kau PIZZA dua biji, tapi makan suku dari pizza yang slice tu. hampehhh.... Nak kenal budak yang mintak tu? 

Ini dia BUDAK itu :))) NUR HUSNA
So, dah tak ape2 lagi mau ngomong lagi raseyerrr. sebb nak letak gambar je banyak2. okee, THANKZ FAMILY because PIZZAHUT again! 

Ini ATOK ZAMAN, CUCU, EMBAH  
Mama and my little brother. 
My first little brother.
Ini PIZZA yang terbaru. Sumpahhh SEDAP gilew..
Ini si COMEL saya :)) NUHAA MAISARAH 
KAKAK yang otai.
Banyak gilewww order dan HABIS semuanya. GOODJOB!
EVERYTHING WE DO MUST GET BLESS FROM OUR PARENTS 

2 comments:

Nurulee said...

nak pizza tuuu. Ehek =D

http://thenurulee.blogspot.com/2012/05/award-of-excellence-ceremony.html

Lia Kama ♥ said...

hahhaa,, boleh2, amik je. hik3 :))