"Every secret of a writer's soul, every experience of his life, every quality of his mind, is written large in his works"

Friday, May 25, 2012

berPIKNIK di Marina Island.

24 Mei - 2 Jun 2012,
Kemaskini USM dibuka sekarang. Huhu, Hati dah teruja nak kemaskini sebb dapat mesej dari 15888. haha ^__^ sape tak nak masuk usm wehhh?? semua orang berangan nak masuk, cuma dapat atau tidak jew. hihi. Insyallah angan2 aku tercapai. amin.. ehh2, korang2 yang apply upu tu mintak kat mane? hehe, saje nak tawu mane tahu boleh jumpa ke nnt. wee~ 

Okee, sebenaryer hari ni nak cite pasal PIKNIK. 
wehh, nak bgtawu nie yang aku berpiknik pagi tadi kat Marina lsland. hahaha,ade ke orang piknik kat situ? Ade laa, aku laa orangyer. Tapi bukan aku sorang jew, bersama KIMO, UMMI dan TING juga. Breakfast harini TING yang belanja iaitu nasi lemak dan air twister, tengok sarapan pun ala2 traditional dan western tawu. Maklumlah tekak kami bercampur baur. hahaha. Humm,, pagi2 dah kene bangun Pukul 8:30. Selalu kalau kat Lumut orang piknik di Teluk Batik, tapi kami di Marina Island tempat pelancongan orang lepak2 dating tuu. Ape kelas dating kat marina semua orang nmpak nanti tawu. humm,, tengok kami piknik jew, Pak Cik Guard pun tak berani nak ganggu. Pastu kami berphotoSHOT seketika. 













Kali ni banyak gambar je pun. Buat TING terima kasih sebb sponser breakfast yang sedap! Buat KIMO dan UMMI thanks sebb sudi berPIKNIK bersama. Sayang korang semua. auuww.. Jom piknik lagi len kali. L O V E it!

2 comments:

Suza said...

best nyer piknik !

Lia Kama ♥ said...

hahaha, piknik dengan kwn2 best juga. pegi laa piknik dengan kawan2 juga. ^^