"Every secret of a writer's soul, every experience of his life, every quality of his mind, is written large in his works"

Friday, June 3, 2011

kmpk, ==

EHEMM...
ouchhh..
hari ni baru berpeluang nak tulis blog,

okee..
minggu nie minggu kedua aku balik bercuti.
wah~
dua minggu di Kolej Matrikulasi Perak sungguh memenatkan,
gilaxx laa, walaupun penat tapi best laa juga
 sebb dapat roommate dan classmate yang gempak2.
hoho. =='

Jadual aku memang padat laa dari Pukul 8pg - 4ptg.
satu jam je rehat dari waktu tu,
walaupun nmpak mcm tak de masa nak rehat makan kan?
tapi lepas abis kelas, aku melantak abis2an dan tido.
HAHA.
sumpah aku nak naek berat sekarang nie,
aaaggrrhhhh..
tidaaaakkkk..

kat sana boley buka fb juga tapi aku just guna hp je.
laptop tak dapat laa.
hummm,,
lepas nie dah jarang mereka BLOG. 
wee ~ =.=

Depan matrik =.=
Kawasan matrik .

No comments: