"Every secret of a writer's soul, every experience of his life, every quality of his mind, is written large in his works"

Wednesday, February 9, 2011

It's again. Too bored !

Tak faham laa $@#&?! apa masalah tesco ni? sume staff busy ubah suai barang-barang di sana. humm,,tak boleh ke korang letak satu tempat yang tetap tanpa ubahnya tiap-tiap hari. aduhh, pening aku tengok, mane tak yer semalam aku datang serbuk pencuci baju Bio Zip dan Daia diletakkan kat sebelah aku, tetibe pagi tadi kau tengok dah hilang pula. Pastu yang staff IT dan Eletrik ni busy2 nape? kesiankanlah aku yang kebosanan sebab tak de orang nak diajak sembang. Korang pun sibuk ubah-ubah barang juga kat tempat yang tak patut. Korang buat sume nie sebab promosi Grand Opening Annivesery Tesco? Ehh,, tolong laa jangan busy tahap max macam esok je pelancaran promosi tu. Padahal 25hb nanti kan? Masih ade berbelas-belas hari lagi. Yang kelam kabut semacam nie nape. Kalau ye pun nak wat persediaan, jangan laa sume staff pergi melibatkan diri. Abis sape nak jaga floor tu? Aku? Fiza? Kalau kiteorg jaga memang hancur laa sebb kiteorg tibai je ape yg kami tawu. hahhaaa. kalau salah info jangan marah pula, kalau hilang sales un jangan salahkan kami juga. 

p/s : Hari-hari memang muka aku akan sentiasa ade kat Tesco Manjung. Harap Maklum! Jangan buat-buat terkejut pula. So, cite aku memang pasal tesco lagi laa. 

No comments: