"Every secret of a writer's soul, every experience of his life, every quality of his mind, is written large in his works"

Saturday, April 19, 2014

esok exam. malam menulis (+_+)


In The name of Allah. Most Gracious, Most Merciful.


Hai para blogger sekalian.
Hampir masuk pertengahan sem. Blog berhabuk tahap seinci. okayy itu ta penting. Yang paling penting FINAL yer. FINAL sem 4 lagi IMPORTANT. *note please :) (kalau rasa nak kene tarik jpa tu, malas laa lagi ta payah study.aishh)

*sekarang pun tengah pening dengan mid exam yang ta abis2 lagi ni.
3 more papers - ekonomi gunaan, undang2 perniagaan dan audit. (semoga dipermudahkan)

#throwback #throwback #throwback.
from 04.04.14 - 12.04.14
MIDSEM Break :)


Perjalanan balik ke Manjung (04.04.14 : 19:00) hye manjung!


First day until the fifth day just stay at home until fat (0_0)
Ini hari keenam apabila seorang tetamu istimewa datang ke rumah : cik Mimie.
Jalan-jalan satu taman. Motipp? Nak jogging pada mulanya. Tapi akhiryer pegi usha rumah cantik2. 
*Ini semua keje cik Mimie.

rumah-rumah yang terpilih :)
apakah ini? kerja sampingan. tettt..

Sehari sebelum pulang ke tempat asal, hiburkan hati dan diri dengan ini semua (^^)
*encik Captain America sangat hensem. sekian.



12.04.14, 09:30 pagi. bye manjung. hye sintok :(
muka cik Mimie ni mcm rindu kat Sintok je lebihh (*_*) *hehe.maaf.
muka taknak balik (-_-) *sangatt.
Extra percutian setelah sampai Sintok.
(13.04.14) ambil puteri Johorian kat Lapangan Terbang Sultan Abdul Halim, Kepala Batas Kedah.

Restoran Bunga Naga, Alor Setar Kedah.
End of the story.
Sekian.

Ehh.nak selitkan satu perkara.


Bismillah.
19.04.14 , secara rasminya saya telah graduate dengan kepujian (*dapat kepujian sebb ta pernah ponteng even sekali punn) subjek Kokurikulum bawah Unit Kepimpinan. Alhamdulillah. hehe. Selama 4 semestar telah dilatih untuk menjadi seorang pemimpin bersama dua orang pensyarah yang sangat dihargai iaitu Puan Suraya Deraman (semestar 1&2) dan Puan Hanil Hekmah (semesta 3&4). Semoga ilmu yang diberikan akan berguna hingga ke akhirnya. Insyaallah. Terima kasih kawan-kawan semua sepanjang 4 semestar ni, Leadership Group B. Semoga ukhwah kita berkekalan sehingga ke Jannah.Amin. 

La Tahzan.
Innallaha Ma'ana!

"Janganlah engkau bersedih, sesungguhnya Allah bersama kami"
(At Taubah : 40)

keep strong.keep praying.keep smile.
you know your own.
:) 

No comments: