"Every secret of a writer's soul, every experience of his life, every quality of his mind, is written large in his works"

Saturday, June 22, 2013

Submission of nonsense assignment ==' by me.

Bismillah ..

Alhamdulillah dah abis dah sem 2, yeayyyy~ 
Booom ! bunga api sana sini, cehh perasan je lebiy ade bunga api. Orang nak sambut Tahun Baru Cina ke. Ehh .. Lom abis universiti lagi. Awak tu ade lagi 3tahun yang bakal lagi mencabar. Aishhh ==' 
Semoga aku kuat menghadapi 3tahun akan datang dan tahun-tahun seterusnya. hmmm.

Okay, planning planning cepat. 
Nak buat ape cuti 2 bulan lebiy ni. Tak payah nak over sangat la nak buat itu ini, dah nak pose dah pun. heee~  Buat la ape yang sempat cuti ni. Sudah semestinya akan menjadi suri rumah setiap masa. Rajin2kan diri pi dapur , masak ape yg patut belajar practice jadi isteri solehah laa katakan. hahaha. Stop merepek yer.

Ehh, okay sebenaryer entry kali ni just nak SUBMIT Assignment to Cik. MIMIE kite.
haha, ade ke patut bagi assignment merepek dah abis sem ni.
Tape, demi ganjaran assignment yang sangat lumayan sanggup buat juga.


Title     : End for story. (Alaa..tak tawu la tajuk penuh dia. Yang tawu hanyalah nak ENDING je)
Format : Ikut perasaan. haha.
Submission Day : Before sem 3.

Introduction:
Bismillah,

Body :
Buat cik Mimie wooiii.. Sebenaryer aku agak la, agak je ehh. Kau nak bagi something utk aku kan? Aku tak pasti la kau nak bagi ape, tapi dalam tekaan aku kau nak bagi samada bantal atau pencil case. hummm.. tapi ntah la. Tapi yang pasti lagi yakin kau nak bg hadiah kat aku yang ade gambar EIFFEL TOWER kan kan kan? Yeayyy~ seronok kalau dapat dah sekarang ni. Tapi disebabkan ade masalah teknikal ke ape ntah aku tataw sangat, sampai sekrang benda yang kau tempah tu tak sampai2. walaupun agak simpati aku dengar kes kau ni tapi tak pe sebb mungkin bukan rezeki lagi. Insyaallah kalau diizinkan Allah, rezeki akan datang pada bila2 masa sahaja tanpa diduga. heeee~

Ending :
Now, i end my assignment this semester with Alhamdulillah. Hope my lecturer, cik Mimie will give me a full marks. (really hope because wants to get Dean Award for this sem. Amin.) haha. Tak payah nak "lecturer" laa sangat kannn.. hihi.

Thank You,
From me to you :))

Before that,
HAPPY HOLIDAY to all degree students and anyone :)
Have a nice holiday this year. ehhh. haha.
Fi Hizillah.

1 comment:

khazinatul asrar said...

oii mmg nonsense giler la.
pi tulis kat blog plak.kah3
mrepek mrpek mrpek.
carry mark tuk assignment ni akan diupload 3 bulan dri skrg.
skian hrp mklum.haha