"Every secret of a writer's soul, every experience of his life, every quality of his mind, is written large in his works"

Thursday, June 13, 2013

J U N E . Thanks for today :))

Bismillah ..  13.06.1993 (Hospital Besar Kuala Lumpur), now 13.06.2013

FIRST. bersyukur ke hadrat Ilahi dan Alhamdulillah Ya Allah sebb engkau telah panjangkan umurku sehingga ke hari. Bersyukur yang teramat sebb dah diberi kesempatan selama 20 tahun utk hidup. Thanks God. Bukan senang nak hidup lama ni sebb banyak dugaan dan cabaran perlu dilalui sepanjang ini.

SECOND. terima kasih kepada mama dan ayah sebb tanpa mereka tiada lah saya di muka bumi ni. Thanks a lot to them sebb jaga merawat membelai dan memberi kasih sayang sehingga anak mama ayah ini dah masuk uum (gah betul nama uum tu) haha.. Hahh,, dah 20 tahun pula tu, dah sah utk menikah dah punnn. haha, nmpk la tersangat matang sudahh. Walaupun umur je meningkat tetapi dari segi fizikal dan mentalnya masih lagi keanak-anakan sebb masih memerlukn jagaan mama dan ayah. Nampak laa kecik dan muda lagi kan sebenaryer. haha, okayy perasaan lebiyy. Tapi betul laa kan org tak akan percaya umur skrg, haaaa~ nmpak laa awet muda mcm mama. hihi. Sangat terharu dan terkedu juga apabila petang 12 JUN 2013 lepas exam fm mama call dari Mekah dan berada di hadapan Kaabah. tetibe rase nak menangis sebb dapat dengar azan dari Mekah. MasyaAllah, sungguh terharu dan teruja mendengarnya. 

To my SUPERB Family, thanks for your wishes. I'm as your daughter, your little sister and sister felt happy with your wish. But to my brother : Nazmee Kamaruzaman. where are you? too busy with your work until forget my day? too sad, hmmm... so as a punishment i wants present, a big one. hahahaha. (belanja makan sudah) heee~

The best wish from my SUPERB Family

THIRD. thanks to all the wishers at FACEBOOK, TWITTER, MESSAGING, WHATSAPP, and WECHAT. Kepada yang wish awal sebelum masanya pun, i will give you extra thanks and LOVE. haha .. The lucky persons are Nurul Adilia, she sang a birthday's song at me in public but whisper. hahaa. sooooo glad i'm hearing. Next person is my BFF : Nurhaziqah Anuar . She messaging and whassup me. aishhh.. i'm sorry because did not reply your message that night because i'm too busy dating with books. I'm tooo sorry my dear. haha. Apepun thanks sgt3 yg tak terhingga sebb wish terlalu awal. heee~

Okay, that all for the earlies' wishers. hummm.. Ohh, Thanks God because give me a good friends along this two sem. Even they just sang the birthday's song and gave the letter but i'm very appreciate of all that had been given. They are my step roomates : Mimie Olive, Zatie Nazri, Aisyah Ramli, Ziemah Yahya, Fiza Azmi, Alin Alyani and Husma. Not forget to my Along too, thanks because remember my day and wish awal juga even i did not get what i wants from him. (maybe Along did not see my whatsapp default picture as my birthday's wishlists :)) It's okayy, Along know what is the best for me right? 

The left one from Fiza Azmi and the right one from Ziemah Yahya.
Thanks for the nonsense speech . 

From the left was given by Aisyah Ramli and next from Mimie.

This cupcakes for JUNE's born children.
I'm the one of the children and the youngest one : ADIK.
The last sentences from me
Thanks Allah. 
Thanks my SUPERB Family.
Thanks my dear all friends.
Thanks to everyone.

May Allah Ease. May Allah Bless.
Jaga Diri. Jaga Iman. Jaga Hati.

Insyaallah, masih ade lagi hari ini untuk tahun hadapan. Amin :))


The cake that i got along this month. 

The big one at top is from my mama and ayah. The second one  is macarons from  admire? hummm..
The cupcake and the Carrot's cake from Mimie.
The best ever lasting delicious de amor is carrot's cake, my favourite. I wants the cake more and more pleaseee..

Active with this social network only, TWITTER.
The best  wishes that make me smile :)) Thanks.
Last present from UMP : Amira Rafe. Instant speed birthday card. heee~

Ehhh sat2, sebelum nak post ni.
Ada orang buat surprise sebelum berakhirnya 13.06.2013,
Okayy DOMINO and SECRET RECEPI cake.
Thank again to them :)) Sangat kenyang selepas berbuka. 
Makan makan makan dan makan lagi ==' sangat tak berminat, maka squash sangat diperlukan.
Ayah, i need squash court besides our home. weeee~ (kalaulah kaya, petik jari je siap court sebelah rumah).

Chocolate walnut and Tiramisu cake. 
Saengil chukha hamnida saengil chukha hamnida

Saranghanuem me saengil chukha hamnida 

Saengil chukha hamnida

Saranghea ... Aligator Kawazahimaz. haha, over .

Otanjou-bi Omedetou Gozaimasu!

Suk San Wan Keut!

Alles Gute zum Geburtstag!

Janam Din ki badhai! or Janam Din ki shubkamnaayein!

Ending my entry for this part.
Thanks to all again :))
HappyEnding today for me.


No comments: