"Every secret of a writer's soul, every experience of his life, every quality of his mind, is written large in his works"

Friday, February 1, 2013

FFF : First of FEB, FINS :)

ohh today 1 FEBRUARY 2013.
Tahun ni bukan tahun lompat kan? Kalau tahun lompat yang ade 29 hari tu yer? Kalau tahun lompat 4tahun sekali kan? Lagi bape tahun nak tahun lompat yer? 
*hahahha, okayy aku banyak tanya tapi tak tawu jawapan yer.
ehh..tapi kan kesian kat org yang lahir 29 Feb tu kan. Makanya umur je bertambah kan tapi tak dapat sambut je laa kan. ish ish ish =_=

Ahhh bosan cerita pasal bulan Feb ni, ade ke event penting pd bulan ni.
ohhh yer, Chinese New Year kan bulan ni dan Hari Valentine pun bulan ni kan *ehhh..tak elok sambut hari tu. Bosan gilew hari hari duduk umah tak buat ape ape. Okaayy nak balik uum dengan cepatnya supaya tak bosan begini. Ohh lupa esok perlu ke sekolah utk merentas desa. Cikgu ni pun ingat saya suke ke merentas desa ni, dah laa 5.5km, jauh tuuuu.. Lagi satu kalau kene kejar anjing mcm mane? Tak ke mati saya nak lari laju2 nnt, ckg boleh laa masuk kereta terus blahh. aishhhh -__-

Terasa bangga gileww dengan MOTO ini :))
Hari tu datang sekolah tengok banyak dah berubah laa, kelas dah bertambah. Surau dah makin cantik selepas ditambah2, kalau tak kosong je aku tengok dulu. Pastu ade ape yer? Ohh dah letak zink kat tengah2 tu, then ade mcm bilik kecik kat situ. Apakah itu? Teori aku ialah tandas bergerakk. hahahaha, macam ape je kan. Aku rase stor sukan kot, tapi pehal kecik sangat? Ohh lupa, convent ape je yang ade, bola kalau ade berpuluh2 pun yang boleh pakai satu dua je kan. hihi, maaf mengutuk sekolah sendiri. Apepun best laa sekolah situ sebb kecik je punn. Tak payah nak naik sampai tiga empat tingkat mcm sek lain. Sek aku dua tingkat je pun. Rindu aaarrr sek, banyak memori kat sana. Balik dari sek aku menyelongkar ini ----->


HAHAHAHA, kepada ahli FINS anda masih ingatkah ini? atau buat buat lupa? berani lupa, nak kene sekeh dengan aku ke?? hehe. Korang tengok laa ape yang terkandung dalam fail fins. hahahahaha. *maaf aku dah gelak guling guling sebb baca warkah dan sembang mengarut antara kite. 





Try laa baca kalau masih nampak. Ini salah satu perkata mngarut yang pernah kite bincangkan. Dan lagi mengarut adalah yang ini :))



Tengok dalam ramai2 sape yang paling banyak senaraikan HERO mereka? hahaha. sendiri tengok laa.Tapi korang ingat ke sape yang korang senaraikan wahai FINS? aku dah gelak2 sampai pecah perut tengok korang buat ni. HAHAHAHA. Tapi FINS mmg terbaek laa~ I LAP YOU laaa. 

Okay, entry awal bulan FEBRUARY. 
Sekian ANNYEONG !! 

3 comments:

Allya Syahirah Riff said...

awesomes!! mcm kenal je pic tu. keh3. :p

liyakama♥ said...

HAHAHA. mestilah kenal gambar itu. Maaf amik tak bgtawu! heee :))

Allya Syahirah Riff said...

sokeyh. don't mind :)