"Every secret of a writer's soul, every experience of his life, every quality of his mind, is written large in his works"

Saturday, January 7, 2012

FAIZ ?? siapakah dia ? ---->>

wuuu waa~
FAIZ....aku nak jumpa kau, tak sabar rasenyer..
Faiz? siapakah faiz itu?
kekasih hati aku kah?
abang aku kah?

'Anak itik berenang-renang,
Berenang-renang pakai SPIDO,
Kalau i tahu si FAIZ nak datang,
Konpom i datang paling awal DOEH,'

ehem3, before tu aku nak betulkan FAKTA yg sebenaryerr,,
aku bukan jumpa si kekasih hati yang bernama Muhamad Faiz atau Ahmad Faiz, 
tetapi aku jumpa FAR-EAST laaa...
*so, that's mean i'm single okee.

Inilah FAR-EAST yang terpampang dalam benna di blok aku!
humm,, kumpulan mane pula Far-East nie kan? 
aku tak kenal lgsg kumpulan nie apatah lagi lagu2 dia. 
try laa jumpa, mane tawu syok + hensem2 kew, huhu..
Ya allah, salah niat pula.

Malam Inspirasi Iman bersama Far East.
Tarikh : 
Jam : 9;o0 mlm
Tempat : Dewan Sri Kinta

cantek gilew batik dia, nak pinjmam sehelai. hik3.
tapi inilah rupa Far-East yg datang,
satu set sume same termask Ahlinya dan baju yang dipakai.
ehem3,,
meh nak perkenalkn sorang2,
dari KANAN itu : sape ehhh? aduhhh lupa sungguhh, yang aku tawu dia orang Perak.
SEBELAH dia : hummm,, org mane erhh? Ya allah! sumpah aku dah lupa. BAWAH dia ; nama dia paling aku ingat, Nabil bin Ahmad Nabil (nama dia macm nie kan Ahmad Nabil bin Ahmad, pernah dengar kan ??), org Perlis.. then, yang SEBELAH dia pula : orang Kelantan. 


2 comments:

ainol akasyah said...

ni mesti peminat nasyid sejati kan3 .. hehe jemput join SEGMEN : COVER PHOTO TIMELINE PALING AWESOME?

Lia Kama ♥ said...

tak de laa minat sggt,