"Every secret of a writer's soul, every experience of his life, every quality of his mind, is written large in his works"

Saturday, December 11, 2010

Boys Like Girls

Eehhh..ade pula sorang mamat senior nie tetibe nak marah aku. Dah laa tak pernah kenal dan tak kenal pun. Konon first time nak chat dengan aku dan berkenalan laa. Okee, aku kawan jew orang yang nak berkawan dengan aku. Tapi sorry la if aku tak suke melayan orang sangat sebab aku memang tak akan layan orang yang tak dikenali dan agak-agak senior dari aku terutama lelaki. If perempuan nak berkawan dengan aku, tak kesah pun. Hurm,, ape jenis orang la, kenal aku pun tidak tetibe kata aku sombong. Eh! tolong laa, aku nie jenis ikut mood, dah aku memang tak dak mood nak chat dengan ko sudah laa.Siapakah engkau yang nak mengata tanpa mengenali siapa aku. hurm,, pastu memfitnah lagi tu. Astagar, ape nak jadi dengan lelaki skrg nie. Mula-mula nak berkenalan, then kalau perempuan tak layan mesti diorang kata kita sombong kan? Pastu start la cakap yang bukan2 pasal kita, padahal baru jew nak berkenalan. Hurm,, ape nak jadi dengan orang yang mcm nie. Sesiapa yang dah berkawan dengan aku masing-masing dah tawu perangai aku an kalo berhadapn depan lelaki nie.So, thinks before you do it.

Heroes ♥ 

No comments: