"Every secret of a writer's soul, every experience of his life, every quality of his mind, is written large in his works"

Wednesday, October 27, 2010

Suprise tanda seru tanda seru

Ehem,,ehem,,
eh, ini kesah lame,
kesah 26.10.10, Selasa semalam.

Jeng,jeng,jeng,
Datang sekolah macam biasa jew,
Baju kemas, smart la, mcm biasa galas beg dan bawa tiga buah fail, biasalah pelajar cemerlang katakan.haha. Masuk kelas bagi salam, sudah terpacak muka jiran aku di pagi buta seperti luar, So? ape yang luar biasayer? Beberapa minit kemudian,
Hah! Si birthday girl datang, huuhu.masa untuk kenekan dia. "Hai ummi, Happy Birthday!" itu jew..tade ape2 yang special dari FINS pagi tu,, Si birthday girl mula badmood + tacing gilew bb tade hadiah dan suprise dari kami. Ta tegur un kami smpai balik sekolah. Tape-tape tunggu kteorg kerjakan ko ptg nnt. 

Bile tibe petang,
hahaha,, tetap same datang tuisyen macam biasa, Si birthday girl mcm biasa tacing berpanjangan, muka seposen, diam jew.haha, itu yang kiteorg nak. yes! 
Pukul 7 baru aku datang teruskan Plan B. Pasang lilin kat kek, hadiah susun elok-elok kat bilik tengah. 
Suprise!!! Happy Birthday, Ummi! 
terharu gilew dia sampai nangis2 kene kerjakan oleh kami. Kesian aku tengok ko, nak wat mcm mane sebab nanti ta jadi la Bang Bang Boom kiteorg.hahaha.

Lap You, Adek!
Best ta kene suprise + drama kiteorang ummi?
Thankz sangat-sangat kat FINSfamily, Yum, dan Awin sebab tolong jayakan shooting kami.

No comments: