"Every secret of a writer's soul, every experience of his life, every quality of his mind, is written large in his works"

Sunday, October 24, 2010

CrazyLazy

7.50am, aku terbangun.
Menyesal pula aku bangun awal sebab tak tawu nak buat ape,
Tapi niat memang nak bangun awal bb nak ikut parents aku pergi melawat adik aku kat mrsm, tetapi kene tinggal juga bab adik aku sorang nie masih dibuai mimpi.

Hurm,
Sumpah aku kata bosan gilew,
nak keluar lepak tak de kawan yang free.
mybe masing2 study, aku nak study un ta masuk kepala,
so, ape lagi, aku un selesaikan buku FINS yang terbengkalai tu,
haha,, abis hancur buku fins tu aku kerjakan sebab aku tade idea time nie,
otak aku buntu, kepala aku pula sakit yang teramat.

Kemudian,
adik aku merengek nak makan pula, bising mengadu kat mak aku,
ta pasal2 aku kene masak, aku paling tak suke memasak,
sape suruh tinggal dengan aku, alamak sampai ke malam la ta makan disebabkan kemalasan nak memasak nie, tibe-tibe aku rase nak memasak pula sebab aku bosan ta tawu nak buat ape, menu aku hari ini bertemakan makanan barat iaitu CHICKEN CHOP dan FRIED POTATO. aku tibai jew masak tapi aku tengok sungguh-sungguh pula adik aku makan, ta tawu la sebab dia lapar atau aku masak sedap, hahaha..terperasanan pula aku.


Sumpah aku masak sedap! haha =D

No comments: