"Every secret of a writer's soul, every experience of his life, every quality of his mind, is written large in his works"

Sunday, September 5, 2010

Senior VS Junior.

aaiisshh..
ape nak jadi dgn budak2 sekarang nie, makin kurang adab. sedih gilew aku sebagai SENIOR diorang. boley pula JUNIOR yang baru Form 1 da pandai ber'kau aku' dengan senior.,gilew terasa sgt kecewa dengan diorang nie. walaupun da ditegur masih lagi ta ubah2, takkan korang nak aku berkasar lak, tawu laa aku nie tegur cara sindiran, sendiri faham la. karang aku tegur depan-depan guna bahasa kasar, korang menangis dan Anti-Senior pulak. hurmm,,,ta faham aku dengan budak-budak sekarang, makin kurang ajar, pastu nak mempermainkan senior lak. cukup la korang, sudah la..berhentikan sikap kurang adab korang yang da melampau tu. korang ingat korang bagus sangatt.. hey! kalo korang nak tawu kami BENCI anda..

hurm,, 
petang tadi penat bergelak ketawa bersama anda:
isteri Monyet dan Jebat Junior
korang memang best aarr. 
chit chat pula dengan Aly Alwan, kawan lame sekolah rendah. 
Anda masih tetap Pak Lawak macam dulu. .

MySuperHero Today

Jonas Brothers


No comments: