"Every secret of a writer's soul, every experience of his life, every quality of his mind, is written large in his works"

Friday, September 11, 2009

Prankster.Group

Prankster

Nie group Lia, Prankster (maksudnya: suke kacau orang) namenya. hehe. Group nie adew 11 orang ahli, sumenyer female bab skula Convent, mane nak jumpa laki untuk join. (yg adew pown pak guard dan pekebun). Ahlinya Qila, Lina, Farah, Fateyn, Yane, Nicha, Lia, Syaz, Eeka, Ziqa dan Alya. Masuk group nie kene sporting, ta ley pentingkan diri (selfish). ta bley gado-gado guk bb nnty ta kukuh lame group nie. Sekarang pown, kami dah berpisah bab adew yg pindah, adew yg masuk asrama. Tu pown, dah mula adew yg selfish (sape?? ta mau bagitawu, sedar ar sendiri). Lia nak sgt Prankster mcm dulu, Lia rindu Prankster yang dulu, yg mane kami keluar same-same, hangout same-same, jalan same-sametime raye). tapi sekarang dah susah bab makin hari, makin busy apatah lagi kalau dah masuk taun depan, lagi busy ar. tah-tah sampai ta hangout dah kowt. Hurm,.. Lia harap Prankster ta berpecah dan lupa memori indah yang lepas-lepas nie erk!  We Rock The World!
Sayang Pranskter, rindu yang jauh. =)

No comments: